Infrarood Panelen Verwarming

Het huis van veel Nederlanders wordt tegenwoordig nog altijd verwarmd met behulp van een cv-ketel. Een sterk opkomende trend is echter verwarming door infrarood panelen. Infrarood verwarming, ook wel IR-verwarming genoemd, resulteert vaak in lagere energiekosten, meer comfort en een gezondere leefomgeving.

Infrarood panelen verwarming is een totaal andere techniek dan verwarming met een cv-ketel. Daar waar een cv-ketel de lucht in een woning opwarmt, verwarmen infrarood panelen direct de aanwezige objecten en personen. Dit maakt IR-verwarming niet alleen een goedkope, maar ook een zeer efficiënte vorm van verwarming.

ZUINIGE INFRAROOD PANELEN VERWARMING HEEFT DE TOEKOMST

Infrarood panelen verwarming heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verwarming met een cv-ketel. Een cv-ketel verwarmt water en verspreidt de gecreëerde warmte via radiatoren in de omgeving. Dit zorgt voor een luchtstroom die in theorie de gehele ruimte moet opwarmen.

In de praktijk blijken er echter veel koude plekken in een woning over te blijven, bijvoorbeeld bij deuren en ramen. Infrarood panelen zijn meestal verwerkt in het plafond of de muur en geven rechtstreeks warmte af aan de mensen in een ruimte. Dit voelt niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook behoren koude plekken in de kamer definitief tot het verleden.

Infrarood panelen verwarming prijzen

Infrarood panelen verwarming prijzen zijn over het algemeen zeer gunstig in vergelijking met andere vormen van verwarming. U bespaart op de energiekosten, omdat vaak niet de hele ruimte opgewarmd moet worden. Infraroodpanelen Parkstad biedt u al zuinige infrarood panelen vanaf minder dan 200 euro. De exacte prijs hangt onder meer af van de afmetingen van de verwarmingspanelen.

Nog een voordeel van infrarood panelen is dat zij niet continu actief hoeven te zijn. Wanneer een ruimte eenmaal op temperatuur is, kunnen de infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat automatisch worden teruggeschakeld of uitgezet. Hierdoor resulteert IR-verwarming in veel gevallen in een flink lagere energierekening.

Neem Contact met ons op

Infrarood panelen verwarming badkamer en andere ruimtes

Infrarood panelen verwarming is zeer veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke ruimte. Infrarood verwarming wordt onder meer veelvuldig ingezet in de badkamer, maar kan ook in andere kamers van het huis probleemloos worden toegepast. Een infrarood paneel kan bijvoorbeeld niet alleen dienen als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming in een koude garage of zolder.

Infraroodpanelen Parkstad biedt u een ruime keuze uit zuinige infraroodpanelen met een hoog comfort. Hoge energierekeningen dankzij een verouderde cv-ketel zijn hiermee definitief verleden tijd. Wilt u meer weten over infrarood panelen verwarming of specifieke informatie over een bepaald product? Bel ons vrijblijvend op +31(0)638101510 of neem contact op via het contactformulier.

© 2023 - 2024 Infrarood Panelen Parkstad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel