BESPAREN EN GEZONDE LUCHT MET INFRAROOD PANELEN!

Waarom zou u met minder genoegen nemen als gezonde lucht! Dit is toch eigenlijk iets dat normaal zou moeten zijn?

Echter zijn wij nog altijd lucht aan het verwarmen, dat onnodig veel energie kost en tevens ziektes in de hand werkt.

Als er lucht wordt verwarmd, treedt er convectie (stijgende lucht) in werking, en dat betekent dat er een luchtstroom ontstaat dat stof huismijt, pollen etc. laat circuleren.

Vooral voor astma patiënten een enorm nadeel. Maar ook slaat lucht verwarmen de plank mis in zijn doel:

Zodra er met cv wordt verwarmd, is het vooral het plafond wat heerlijk warm wordt! En veel woningen hebben daar een ventilatieopening zitten, en indien u geen WTW systeem heeft,  is uw opgewarmde lucht op weg naar buiten!

Dat kost onnodig geld.

DE OPLOSSING: INFRAROOD PANELEN!

In plaats van de lucht onnodig verder te verwarmen kan er op plekken waar het extra comfortabel moet zijn, een infrarood paneel worden ingezet.

De panelen zijn onafhankelijk te besturen, dus het paneel in de keuken kan uit als u in de woonkamer bent, zodat er uitermate flexibel verwarmd kan worden.

Een lagere luchttemperatuur en toch comfort.

Met infrarood panelen kan de temperatuur op de thermostaat lager gezet worden. U hoeft niet eerst alle lucht in uw ruimte op te warmen om het behaaglijk te hebben, met de infrarood verwarming kunt u direct genieten van warmte.

Denk eens aan een paneel boven de bank in de woonkamer, de keukentafel, aan de muur in de studeerkamer, daar kunnen heel goed infrarood panelen worden toegepast.

En werkt u veel aan een bureau? Ook daar hebben wij een perfecte oplossing voor!

Toepassingen zijn ontzettend groot: Denk aan schoolklassen, fabriekshallen, garages, tuinhuisjes, zolders, kelders, kerken, en nog veel meer!

De panelen kunnen op de muur, in het systeemplafond, op gipsplafonds, in gipsplafonds met frame, als spiegel, er zijn eindeloze toepassingen!

De prestaties van mensen in deze omgevingen gaan merkbaar omhoog, en kinderen in hun klas worden minder vlug ziek, dat wil toch iedereen!

 

Ook voor u is een gezond klimaat mogelijk, laat u overtuigen door de ervaringen en deskundigheid van Infraroodpanelen Parkstad, en neem contact op om te bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn, zowel op uw werkplek als thuis.
Ook is er bij ons de mogelijkheid de panelen te zien en de warmte te voelen.

Kinderen worden minder snel ziek, de prestaties gaan vooruit en er wordt energie bespaard!

© 2023 - 2024 Infrarood Panelen Parkstad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel