Paneel Verwarming IR

Nog altijd wordt de verwarming in veel Nederlandse woningen geregeld door een cv-ketel. Dit lijkt echter niet lang meer te duren, want paneel verwarming is in ons land momenteel sterk in opkomst. Paneel verwarming, ook wel bekend als infrarood verwarming door infrarood panelen, leidt tot een lagere energierekening, een groter dagelijks comfort en een betere luchtkwaliteit.

Paneel verwarming is in weinig opzichten te vergelijken met verwarming door een cv-ketel. In tegenstelling tot een cv-ketel die de lucht in een bepaalde ruimte opwarmt, verwarmt een infrarood paneel rechtstreeks de aanwezige voorwerpen en mensen. Hierdoor zijn infrarood verwarmingspanelen zowel zuiniger als effectiever.

Een Infrarood Paneel in uw Woonkamer

INFRAROOD PANEEL VERWARMING BIEDT GROTE VOORDELEN

Paneel verwarming kent een aantal belangrijke voordelen als we het vergelijken met verwarming door een cv-ketel. Een cv-ketel probeert een volledige ruimte op te warmen door de warmte van opgewarmd water via radiatoren aan de lucht af te geven. Deze luchtcirculatie van warmte is niet altijd efficiënt, want in veel woningen blijven er koude plekken over.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kou in de buurt van veel ramen, deuren en andere slecht geïsoleerde plekken in huis. Paneel verwarming zit vaak in het plafond of de muur en verwarmt de mensen in een woning vanuit deze positie rechtstreeks. De straling van IR-verwarming voelt niet alleen zeer prettig, maar maakt ook een einde aan koude plekken in een woning.

Infrarood paneel verwarming prijs

De IR paneel verwarming prijs ligt in Nederland gemiddeld zeer laag ten opzichte van andere verwarmingsvormen. U kunt rekenen op een flink lagere energierekening, omdat niet langer complete ruimtes in uw woning opgewarmd hoeven te worden. Het rechtstreeks verwarmen van mensen en objecten maakt infrarood verwarming een stuk efficiënter.

Bij Infraroodpanelen Parkstad kunt u kiezen uit een breed assortiment op het gebied van paneel verwarming. De prijs voor een infrarood paneel start al vanaf minder dan 200 euro en wordt onder meer bepaald door de afmetingen van het verwarmingspaneel. Op onze website kunt u op uw gemak de lage prijzen bekijken van een breed scala aan zuinige infrarood panelen.

IR verwarmingspaneel in badkamer en rest van het huis

IR paneel verwarming is een flexibele technologie die breed inzetbaar is in uw woning. Infrarood verwarming is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een ruimte zoals een badkamer, maar is ook een populaire keuze voor in de woonkamer of werkkamer. Daarnaast is een infrarood paneel uitstekend geschikt als bijverwarming in een koude omgeving zoals een zolder of garage.

Welke keuze u ook maakt, voor zuinige infrarood panelen bent u bij Infraroodpanelen Parkstad aan het juiste adres. U zult het grote comfort van infrarood verwarming al snel ervaren en bespaart direct op uw energiekosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor IR paneel verwarming bij u thuis? Stel uw vraag vrijblijvend via het contactformulier of bel naar 0638101510. 

© 2023 - 2024 Infrarood Panelen Parkstad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel